onsdag 3. desember 2008

Stippeuke

Denne uken, uke 47, har danselinjen her på skolen hatt stippeuke. Det vil si at stippendiatene på danselinjen, Rannveig, Bente og Henriette har hatt undervisning for elevene i danseklassen. Og dette uten innblandelse fra danselærerne Jannicke og Beate.
Når det gjelder uken, så begynte hver dansetime med en felles oppvarming laget av de tre stipendiatene. Den besto av bevegelse til både rolig og rask musikk og i tillegg en styrkedel.

I løpet av uken lærte vi to forskjellige danser, den ene var laget av Rannveig og den andre av Bente og Henriette. Begge disse dansene var juledanser, som vi viste frem på den tradisjonelle julemessen helgen 28-29 novmber.
På dansen til Bente og Henriette var vi skikkelige nisser med nisseluer og røde og svarte klær. I den dansen danset vi også mye i par. Mens i dansen til Rannveig hadde vi mer fargerike klær, og det var også innslag av litt turning.
Begge disse dansene gikk veldig bra på julemessen, og alle syntes det var gøy med litt juledansing. Dansene slo også godt ann hos publikum!

Personlig syntes jeg det var en morsom og lærerik uke med stipendiatene. Det var interessant med litt annen type dansing nå rett før jul for å komme i skikkelig julestemning.
Hjertlig Hilsen Hege

Ingen kommentarer: