søndag 17. januar 2010

Shooting Star nyttårs ball

Vi er godt i gang med 2010 her på Solvang. Første skoledag etter jul var 5 januar, og jeg tror alle sammen syntes det var greit å komme tilbake på skolen. Den første uka brukte danselinja til å planlegge nyttårsballet vi skulle arrangere som vår elevkveld. Vi hadde forskjellige grupper, som hadde forskjellige oppgaver som skulle løses før ballet. Mat og dekor gruppa hadde ansvar for å finne ut hvordan det skulle pyntes i gymsalen, pr gruppa hadde ansvar for å lage invitasjoner (som alle fikk første skoledag) og bordkort med diverse oppgaver inni, underholdningsgruppa hadde ansvar for kåringer og underholdning som skulle vises på kvelden.

fotoshoot blir laget til

Slik ble resultatet

Sara er klar til arbeid
Inngangen til gymsalen som var gjort om til ballsal

Sara bretter servietter


Sara henger opp stjerner på veggen

Anne May vasker gulvet
Bordkort med oppgavene til alle Prinsene og Prinsessene

Etter mye planlegging, snakking, pynting og laging var alt klart lørdag 9. januar. Gymsalen var pyntet med stjerner, lys, rød løper, fakler og det som hører et ball til. Jentene møtte opp i peisestua kvart på 7. Alle hadde flotte kjoler og tok seg meget godt ut. Etter å ha tatt av seg den høyre skoen å satt den på et bord i peisestua, ble de geleidet inn i matsalen hvor de ble satt på bord i en hestesko. Lyset ble skrudd av, og guttene kom klokken 1900 fant hver sin sko. Da Miriam og Beate dro for dørene til matsalen, var det en del av guttene som hang med haka. Jentene var jo kledd i noe annet enn joggebukse! Guttene var ganske så kjekke selv, der de sto i svart dress. Guttene tok så på jentene den høyreskoen. Akkurat som i askepott. Så var det tid for velkomstdrink og fotografering, før et og et par ble sendt ut med stjerneskudd ned i gymsalen.

Nede i døra til gymsalen fikk alle hvert sitt bordkort, hvor alle fikk hver sin oppgave de skulle utføre i løpet av middagen/kvelden. Noen hadde at de skulle være enige i alt som ble sagt, noen skulle skryte vilt og uhemmet av maten, noen skulle herme etter andre, noen skulle forstyrre de som klirret i glasset og noen skulle holde en tale til sin date for kvelden. Det ble servert skinke og melon til forrett, steik og fløtegratinerte poteter til hovedrett og sjokolademousse til dessert. Mia holdt herrenes tale, mens Håvard holdt damenes tale. Begge to var veldig flinke!

Etter middagen var det underholdning som sto på programmet. Danseklassen sang skolesangen som var blitt skrevet på forhånd, Henrik og Thomas danset, Karoline, Tonje og Guro sang, Sara spilte trommer på rompa til Tor Emil og Simen, og Gjermund, Lars Magnus, Simen og Tor Emil var Braathens Flyvertinne Menn. Så var det duket for polynese og vals. Alle var med, og det gikk overraskende bra til at vi hadde lite plass! Så fortsatte dansingen ut i de små nattestimene før kåringene ble annonsert. Etter dette, ble det litt mer dansing før folk trakk seg tilbake på internatet. Danseklassen pluss noen supre hjelpere ryddet og vasket, så gymsalen var tilbake i sitt gamle jeg når klokka var 3.

Det var en utrolig koslig kveld, takket være masse arbeid fra danselinja og våre kjære søte danselærere Beate og Miriam :D Vi må også takke Are Gunnar, Anne Line, Marcello og Marte Guro som hjalp til med servering!

Kåringer stemt frem av elevene:
Årets Konge: Håvard
Årets Dronning: Ragnhild
Ballets best kledde gutt: Thomas
Ballets best kledde jente: Kathrine Moland
Årets par: Martin og Mia

Ingen kommentarer: