søndag 14. februar 2010

MAMBO!!!!! MAMBO POA!!!!!!!!

MAMBO! POA!

Habari?

Nzuri Sana her iallefall :)

9 reiseglade og tildels overoppheita jenter paa tur, resulterer i mange festlige paafunn og kreative kromspring. Vi er godt i gang med en rekke av "dagens mooves", som straks vil ende i vaar afrikadans. naa gjelder det i grunn bare aa faa lurt en Kenya Airways-flyvertinnemann til aa gi fra seg themesangen som oensket oss velkommen i jumbojeten til Nairobi. Dagens utsagn-lista er saerdeles lenger enn antal dager vi har vaert her. Vi er naemlig saa rasende kjappe og vittige i replikken for tiden :)

for tiden befinner vi oss paa en kritthvit sandstrand og ser turkis helt ut til evigheten. her er det varmt, og gradestokken kryper paa det daglige over 40 grader. lett sval bris gjoer livet nesten 'kvelmende' perfekt. Kendwa Rocks!!!!!

En liten spassertur langs stranda i dag endte i en liten turistbod. Tirsdag skal vi toeffe en tur med baat og besoeke en delfinfamilie i havet. Du fortaar riktig ja: vi skal svoemme i havet med delfinene.....

Vi synes vi fortjener dette lille paradis etter en uke paa fastlandet hvor vi har opplevd det aa vaere ekte Tanzanianer. Stroem? det hender. Bagasje? det har vi ikke sett. Vifte? Iallefall ikke om natta. Mygg? MASSEVIS.. Nok til ALLE. Biller i french frien, sand i risen, solkrem i oeyet, myggolje paa oeyet og elefant i hagen krydrer tilvaerelsen vaar. Hakuna Matata og Antibac.

Gled deg til fortsettelsen..
Det gjoer vi!!!

Badaay!

BeeMi

Ingen kommentarer: