søndag 28. mars 2010

Hektisk uke

Hele uka har vi jobbet jevnt og trutt frem mot forestilling. Det er mye som skal ordnes og fikses. Koreografiene skal på plass og denne uka har vi hatt fokus på å være små, søte, uskyldige dukker. Klassisk skal være stilrent og korrekt, og når man i tillegg skal springe som stive dukker kan det bli mye å holde styr på. Men vi koser oss.
-
Jazz koreografien til Miriam og Crazymoderne til Beate begynner å ta form. Blåmerker, sklisår og ømme muskler er blitt hverdagskost.
-
Torsdag startet vi fra toppen av forestillinga og gik gjennom hvert nummer. Veldig kjekt å se hvordan alt tar form. Det er fortsatt litt som mangler, men det skal vi få på plass når vi kommer tilbake etter ferie.
-
Fredag var vi bare halv klasse, ettersom noen hadde tyvstartet påskeferien. Kostymer til flere numre ble prøvd ut. Thomas syntes det var ekstra morro å få på seg tutuskjørt og lakserosa kjole. ...eller det var vel heller vi andre som syntes det var morro... 11.10 tok vi en velfortjent påskeferie.
-
Nå er det bare å håpe på at påskeharen kommer med påskeegget, legge ut på lange skiturer, sitte foran peisen og rett og slett kose seg med kvikk lunsj og appelsin slik påsken tilhører.
-
La oss heller ikke glemme det egentlige budskapet påsken representerer. Gud gav sin eneste sønn, for at hver den som tror på han ikke skal g fortapt men ha evig liv. Jesus døde for alle oss, og sto opp igjen den 3dje dagen. Hans oppstandelse gir oss håp i en ellers så vanskelig verden.
-
Håper alle får en kjempe fin påske og tar vare på deg og dine!
-
BeeMi

Ingen kommentarer: