lørdag 19. september 2009

Ring 113, det har vært en ulykke!

Koreografiprosjekt i grupper, moderne med Beate, jazz med Miriam og selvutviklingstimer med Anne Line får dagene på danselinja til å fly avgårde.

Torsdag var vi markører da politi, ambulanse og brannvesenet hadde øvelse. Klokken halv 10 var falske blåmerker og blod smørt på, og vi ble kjørt et stykke opp på fjellet inn i en tunnel. Minibussen ble stående langt inntil tunnelveggen, og en personbil ble plassert så det så ut som en kollisjon. Totalt var det 19 markører, som alle hadde fått forskjellige caser. Noen hadde nakkeskade, bekkenbrudd, kutt i arm, indreblødninger, etc.
Etter ca 40 kalde minutter inne i den mørke tunnelen, kom de første brannmennene inn med fullt røykdykker utstyr. Passasjerene som kunne gå ble fulgt ut, og tatt hånd om av ventende ambulansepersonell. Oksygenmasker, nakkekrager og bandasjer ble lagt. Til slutt var alle 19 involverte i selve ulykken ute, og alle var da "kjørt" til sykehus i en av de mange sykebilene som var på stedet.

Vi fikk også være med på evalueringen av dagens øvelse, og jeg tror alle danserne syntes det var morsomt å ha få vært med på en øvelse, tiltross for at det ble relativt kaldt!Til sammen på øvelsen var det rundt 16 brann-, syke- og politibiler på stedet. I tillegg til at luftambulansen egentlig skulle vært der, men de måtte snu pga tåke.


Stipp Tonje
Beate sminker Guro

Blodige Karina

En psykisk pasient, Henriette, og en med bekkenbrudd, Guro

Thomas med lårbeinsbrudd

Henrik og Henriette

Karina og Anita
Kaja, kutt i armen
Her er en link til en reportasje om øvelsen. Fra Vestlandsrevyen:
http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/184102

I dag tok vi farvel med volleyball gjengen som skal til Tyrkia. Vi har allerede merket at de er borte, for det har vært ganske så stille på skolen. Selvom halve skolen er borte sitter ikke vi stille å glor i veggen! I kveld har nemlig de to freshe stippene som er igjen, Tonje og Anders, arrangert kostymekanonballturnering! Det var sexy-time laget som vant utkledningsbiten og Hawaii laget som vant selve spillinga.

I morgen er det fjelltur til Førdesnipa og elevkveld arrangert av SOS-linja som står på planen. For en gangs skyld er det meld strålende sol og 18 varmegrader!

- Kaja : )

Ingen kommentarer: