tirsdag 10. november 2009

Besøk på Follo fhs

Søndag den 8 November var vi (bortsett fra noen som var syke :( på besøk på Follo folkehøgskole :D Den ligger i Vestby utenfor oslo. Vi fikk se en fantastisk forestilling der danselinja, musikal, film, kunst, vokal og band bidro med mange spennende innslag. Forestillingen handlet om Tor Åge Bringsværd sine verk og han var der samtidig som oss for å se på. Det virket som om han likte det utrolig godt så det var creds til Follo!!!

I tillegg hadde jo vi en visning av alle dansene vi har lært i løpet av året, og viste det fram for nesten hele skolen.. Det ble til sammen 7 danser der vi dro på med forsjellige stiler og utrykk :D Vi fikk masse skryt av elevene (som var et kjempebra publikum!!!) og det var utrolig morsomt, selv om vi var veldig skeptiske til å begynne med :P Noen av de som gikk på danselinja der sa at Sunnfjord folkehøgskole sin danselinje virket morsom å gå på og vi har fått generell tilbakemelding om at det visker som om vi en sosial og sammensveiset skole..

Vi syntes det var utrolig koselig å være på skolen og veldig gøy å se hvordan andre folkehøgskoler har det!! Vi var veldig velkommene der og menneskene var utrolig hyggelige og imøtekommende.. Det var et veldig vellykket besøk og vi takker så mye for oss <3 <3 <3

Stoooor kos og klem fra Guro og Sara <3

Ingen kommentarer: