lørdag 14. november 2009

Siste hele dag i hovedstaden!

Vi var da kommet til onsdag og siste felles dag på Osloturen.

Dagen startet med besøk på Bårdar. Vi fikk først en liten innføring i alle aktivitetene som foregår i de 9 salene på danseinstituttet.
Deretter fikk vi omvisning, og gjett om det falt i smak.

Sterke, klare stemmer møtte oss i første rom, der 1.året-Musikalteater øvde på et fellesnummer. Vi gikk videre inn i skolens labyrintganger, og møtte på Danselinja som hadde klassisk. Med grasiøse bevegelser snurret de over gulvet, før vi fortsatte inni neste sal. Her fikk vi en privat oppvisning av et nummer fra Hairspray! Veldig morsomt og kjekt å se på.
Videre gikk veien opp en etasje og vi fikk hilse på 1.år Dans og 2. år Dans.
Siste klassen vi hilste på var 2. års Musikalteater. Og der fikk vi en liten sang fra Oklahoma, tatt på sparken. Vi ble imponerte. fantastisk bra!
Helt til slutt fikk vi se en elevkoreografi fra 3.klasse Dans. En fin avslutning på omvisningen.

Det rykket i dansefoten og turen gikk videre til La Danse. En av dansebutikkene i Oslo. Etter 1 time her inne hadde guttaboys fått nok, og selv om jentene kanskje kunne ha handlet 1 time til, så spasserte vi alle videre til Stortinget. Her ble det planlagte dansestuntet endelig gjennomført. Det ble en del rare blikk, noen som følte seg litt utilpass, filming og andre artige kommentarer fra publikum. Helt på tapen av stuntet kom det til og med en hel gruppe mennesker som stoppet opp og så på.

En siste shopping i Oslo ble det også tid til. Før vi gikk på Egon og spiste god middag.
Godt humør, god mat, flott selskap gjorde at timene føk avgårde.

Siste ting på tapetet idag var Jesus Christ Superstar på Det Norske Teater. En moderne versjon av Tim Rice og Andrew Loyd Webber sin flotte musikal. Den Fantastiske scenografien løftet virkelig musikalen til nye høyder.

TUSEN TAKK FOR EN KJEMPE FIN TUR!!!
Vi snakkes på Tirsdag!

Ingen kommentarer: