fredag 8. februar 2008

Safari og Zanzibar

Naa er vi tilbake i Dar Es Salaam etter noen innholdsrike dager paa Safari. Vi har sovet 2 netter paa Mikumi Camping, og vi har sett elefanter, sjiraffer, antiloper, aper og sist men ikke minst har vi idag morges klokka 08'00 sett 7 lover paa 5 meters avstand. Det var utrolig morsomt. Mange reiser paa 9 dagers safari og faar ikke sett lover, mens vi har sett det begge dagene!

Vi har hatt litt bussproblemer som ofte horer hjemme i Afrika. Forst var det paa turen til Mikumi (safarien) hvor bussen plutselig stoppet, og vi maatte vente i flere timer paa ny buss. Idag satt vi oss fast i gjorma paa safarien og maatte ut av bussen bare fem minutter etter vi hadde sett lovene. Men guiden vaar var utrolig flink og passet godt paa oss. Til slutt fikk vi dra hjelp og kom oss trygt hjem.

Vi har virkelig med oss sportye jenter. Ikke bare maa de gaa paa do ute i bushen bak bussen, men ogsaa staa over et hull i bakken...Mye hyling og skrik, men de aller fleste klarer aa faa ut noen skvetter. Grenser for hygine har definitivt blitt utvidet, men det skal sies at vi er flinke med antibak...

Vi har ogsaa faatt oppleve siden sist vi oppdaterte bloggen, 2 fantastiske afrikanske danseshow. Et i Bagamoyo og et i Mikumi. Det er fasinerende og hore afrikanske rytmer og se dem danse. Virkelig imponerende.


I natt ligger vi paa et 4 stjerners hotell, og det var nok bra for allemann. Etter to dager ute var det himmelsk aa faa en skikkelig dusj.

Ingen kommentarer: