tirsdag 5. februar 2008

Tanzania

Anne Bente og Maya. Her har de akkurat landa i Nairobi. Bilder under er bussen vaar. Vi blir godt tatt i var paa av sjofoerene og guiden vaar! gjengen er glad for endelig ha kommet frem!
Naa har vi kommet til Tanzania. Turen ned gikk veldig fint. Ikke alle fikk sovet likemye. Pga forsinkelser paa Gardermoen holdt vi paa aa miste flyet i Amsterdam, men med god fart fra gate til gate gikk det veldig fint. Vi landa i Nairobi tidlig mandag morgen og tok nytt fly videre til Dar.


Her traff vi guiden vaar og sjaaforene vaare. Vi reiste rett fra flyplassen til et barnehjem. Her ble vi tatt imot med stor gjestfrihet. Det var et utrolig mote med hyggelige, aapne og varme mennesker. Vi ble vist rundt og vi fikk hore om arbeidet deres. De hjelper barn som er foreldrelose, aids/hiv rammede, enker og gamle. Vi fikk ogsaa muligheten til aa danse for dem, og de danset og sang for oss. Til slutt fikk vi fantastisk god afrikansk mat.


Vi kjorte videre til Bagamoyo og Marys Nice Place. Her ble vi ogsaa tatt godt imot og alle har naa sovet godt inatt. Kun observert 1 myggstikk i lopet av natta:)



Idag er det afrikansk dans som staar paa plakaten. Naa har alle elevene undervisning under traerne av dyktige instuktorer fra College of Art. Ikveld skal vi faa med oss et danseshow.



Ellers kan vi informere om at det er rundt 28-30 grader. Igaar var det sol, idag er det overskyet og litt duskregn. Men naa ser jeg at sola begynner aa stikke frem:)


Imorgen reiser vi til Mikumi Nasjonalpark og blir der frem til fredag. Da skal vi ha en natt i Dar Es Salaam for vi reiser videre til Zanzibar.



Vi har faatt tanzanianske telefonnr. Hvis det skulle vaere noe, kan dere (evt sende en melding eller) ringe oss paa:+255 0762864468 og +255762864443. Har hatt litt problemer med aa motta meldinger, saa det kanskje lurt aa ringe isaafall. (Ellers sjekker vi vaare vanlige telefonnr ogsaa.)




Hilser fra alle oss her nede i varmen. Vi har det veldig bra.





Barna sang for oss!

Klasserommet for barna.Odd Erling hilser paa alle sammen!

Vi danset for dem og sammen med barna.



Elevene faar undervisning under traerne of dyktige instruktorer fra College of Art.

Ingen kommentarer: