mandag 4. mai 2009

Danseforestillinga NON STOP!

24 april.
Endelig var den store dagen kommet. Etter en vellykket generalprøve dagen før, var vi endelig klar for den første forestillingen. Til tross for slitne kropper og nerver i høgspenn inntok vi scenen for Førde ungdomsskule kl 13.00. Stemningen var på topp, både blant oss dansere og publikum. Det viste seg at det ikke var så fælt å framføre for en ungdomsskole, noe de fleste av oss hadde gruet seg veldig til. Etter forestillingen var det å ta seg en matbit og deretter bare slappe av frem til neste show. Kl 19.00 var vi alle klar til å innta dansegulvet igjen, denne gang for Nordfjord folkehøgskule. Vi gledet oss masse til å fremføre for Nordfjord, og publikum skuffet ikke denne gangen heller.

25 april.
Nå var det klart for hovedforestillingen, der det var åpent for alle som ville se danselinja i aksjon. Familie, venner og bekjente/ukjente tok plass, og bak scenen stod det nok litt ekstra spente og nervøse dansejenter, som bare ventet med å vise mamma og pappa sine ferdigheter. Danseforestillingen gikk veldig bra! Alle var fornøyd med prestasjonen, og man kan vel ikke akkurat si at publikum låg på latsiden med applausen. Jeg tror nok at samtlige er enige om at det var en god følelse å stå der fremme og motta hyllesten fra publikum etter mange måneders arbeid! :-)

Åpningsnummeret "WOW"

Karoline takes it to the street

Flashlights

Hege i Kaos

Robin forsøker hardt å være Prima ballerina

Siri, Una og Kristine
Strike a Pose!
Do you dig it?
Shake it!

Tonje og Rannveig i KNUST

Thank you for the music
Søt som sukker

Let`s GO! Let`s FIGHT! Let`s WIN! GO, FIGHT, WIN!
Frykten for virkeligheten!

Senere på kvelden hadde volleyball-linjen stelt i stand en fest til ære for oss dansejentene, noe vi alle satte veldig stor pris på. Familie og venner deltok også på festen, og lo nok like godt som vi når volleyballgutta inntok dansegulvet med dans og cheerleading. Vi fikk også en egenkomponert sang som volleyballklassen hadde laget til oss. Senere på kvelden ble det delt ut diplomer til hver enkelt av oss på danselinja og vi fikk lysbildefremvisning med bilder fra forestillinga som volleyballgjengen hadde tatt. Tusen takk for en kjempe fin kveld, og vi er veldig stolte over dere!

Når vi nå ser tilbake, er vi veldig stolte over forestillinga vi har fremført. Vi har pustet og pest, svettet, fått mange blåmerker, blitt slitne, grått, ledd, gitt hverandre mange klemmer, terpet, terpet og enda litt mer terpet, men vi har alle kost oss sammen.

TUSEN TAKK FOR EN KJEMPE FIN FORESTILLINGSTID!
VI ER KJEMPE GLADE I DERE ALLE!

"WE DANCED LIKE WE OWNED THE DANCEFLOOR"

- Linn Kristin og Tonje S.S-

Ingen kommentarer: